Winnaars Crossing Border-prijsvraag bekend!

Denk jij dat je het in je hebt om als Boekenkrantreporter verslag te doen van het Crossing Border festival? Aan deze vraag verbonden wij een maand geleden een prijsvraag. Vandaag maken we de winnaars bekend!

Om kans te maken op deze journalistieke prijs vroegen we je om in één zin antwoord te geven op de volgende vraag: waarom wil jij naar Crossing Border? De drie gelukkigen winnen elk twee kaartjes voor het Crossing Border festival op zaterdag 15 november in Den Haag. De winnaars mogen bovendien verslag doen van hun festivalervaring op www.boekenkrant.com.

De winnaars
De eerste uitverkorene is Maarten Douwe Bredero uit Deventer, een architect die erover denkt het festival in dichtvorm te verslaan. Daarnaast belonen we ook Cor van Gaans uit Den Haag met twee kaartjes. De prachtige volzin die hij ons toestuurde doet ons vol nieuwsgierigheid uitkijken naar zijn verslag. De derde winnaar is Daphne Hendriks uit Deventer, die als verkoper in een van Nederlands mooiste boekhandels vanuit een interessante invalshoek naar het festival kijkt.

De Boekenkrant is mediapartner van Crossing Border.

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven