Volgende editie Boekenkrant verschijnt op 6 juni

De themapagina’s van de komende juni-editie van de Boekenkrant zijn gewijd aan het spannende boek. Zo spraken we onder andere met Simon de Waal, de schrijver van het geschenkboek van de Spannende Boekenweken 2016.

Voor deze editie namen we ook interviews af met Daan Heerma van Voss, Arie Boomsma, thrillerauteur René Appel en Filemon Wesselink. Samen met zijn zus, Clarine Wesselink, waagde hij zich aan een kinderboek over een spin die veel scheetjes laat.

En verder? Je vind een recensie van Bonbons voor mevrouw Assad, een boek over de Syrische burgeroorlog. We ontdekken Bij Audrey Hepburn thuis de favoriete recepten van de voormalig Hollywood ster en maken in De verwarde cavia kennis met Caaf, een kortharige cavia die op een communicatieafdeling werkt.

Heeft u nog interessante tips en/of suggesties voor de redactie van de Boekenkrant? Stuur dan een e-mail naar redactie@boekenkrant.com.

Advertentietarieven en informatie over mogelijke vormen van samenwerking zijn op aanvraag beschikbaar. Stuur hiervoor een e-mail naar Caroline van der Lee via verkoop@boekenkrant.com of bel naar +31302231718.

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven