PROMOTIE – De babyplanner

Barbara heeft als weddingplanner de leukste baan van de wereld. Haar leven bestaat uit feesten met haar vriendinnen Kate en Lisa, geld verdienen en dit zo snel mogelijk weer uitgeven aan kleding en uitgaan. Wanneer haar oppervlakkige leven vragen bij haar gaat oproepen, neemt ze twee belangrijke beslissingen. Als blijkt dat ze tegen alle verwachtingen in zwanger is, komt ze voor ingrijpende keuzes te staan.
Vier jaar later ontmoet Barbara haar grote liefde Max. Op een avond deelt hij een geheim met haar dat hij al jaren met zich meedraagt. De periode waarin Barbara dacht via de natuurlijke weg zwanger te raken is definitief voorbij. Deze maakt plaats voor naalden en gruwelhormonen. Lukt het Barbara om ondanks de zware weg door te zetten en zwanger te raken?

Barbara Muller werkte als weddingplanner en als manager in de zorg. De babyplanner is haar eerste boek. Naast het schrijven is ze druk bezig met de oprichting van een particulier kindertehuis. Ze woont met man en kinderen in Dordrecht.

Barbara Muller, De babyplanner, Uitgeverij The House of Books, ISBN 978 90 443 2831 8 (€ 17,95)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven