PROMOTIE – De 10 Principes voor een leven lang slank zonder dieet

Een dieet voelt altijd aan als een gevecht tegen je lichaam. Je worstelt met gedachten als ‘ik móét volhouden, doorzetten, sterk zijn’ en vooral: ‘ik moet nee zeggen tegen alles wat ik lekker vind’. Als je dé 10 principes toepast, ben je niet continu aan het vechten, maar werk je samen met je lichaam. Je gáát ervoor: vitaal, gezond en slank blijven voor de rest van je leven! Elk lichaam wil van nature gezond zijn. Daarom werken dé 10 principes altijd: omdat ze gebaseerd zijn op de natuurwetten. Het wonder dat je ervaart als je dé 10 principes onder de knie hebt, is een soort openbaring, een ‘aha-gevoel’. Zit je lekker in je vel, dan beweeg je met meer gemak, denk je positief over jezelf en heb je meer zelfrespect. Niets staat je in de weg om je dromen waar te maken. Pas dé 10 principes 8 weken toe. Al snel merk je hoe je stap voor stap vet afbreekt en gezondheid opbouwt.

Dé 10 principes voor een leven lang slank zonder dieet is een motiverend coachboek vol originele inspiratie, eyeopeners en praktische tabellen om zelf in te vullen. Of je nu veel of weinig wilt afslanken of al slank bent, met dit boek train je jezelf op een synergetische manier naar jouw persoonlijke gezondste topvorm!

Gezond verstand is het beste afslankmiddel!

Sonja Kimpen is master in de Bewegingswetenschappen (K.U.Leuven) en is wetenschappelijk medewerkster aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze gaf 15 jaar les aan studenten Fysiotherapie aan het Hoger Instituut voor Fysiotherapie in Merksem. Samen met haar man runt ze het gezondheids- en fitnesscentrum Synergie Wellness Point (www.synergie.be), waar zij hun succesvolle gezondheidsvisie elke dag gestalte geven door mensen te coachen naar een gezonde levensstijl. Sonja’s grote kracht is dat ze verschillende vakgebieden samenbrengt (beweging, voeding, mental coaching en managementtechnieken). Door de synergetische combinatie van deze vier sleutels hebben talloze mensen die door haar werden gecoacht blijvende resultaten geboekt – zonder dieet. Het handelsmerk van Sonja is de manier waarop ze met passie en enthousiasme de moeilijkste onderwerpen op een begrijpelijke en originele manier weet te brengen. Je krijgt vanzelf zin om aan de slag te gaan! Sonja Kimpen is auteur van negen boeken, waarvan meer dan 350.000 exemplaren zijn verkocht in België. Ze is een veelgevraagd spreker voor bedrijven en coach in een aantal televisieprogramma’s.
Sonja Kimpen, De 10 principes, Standaard Uitgeverij, ISBN 978 90 022 4022 5 (€ 15,00)

KICKOFF (MECC, Maastricht) Sonja Kimpen in Nederland.
Ter ere van de lancering van haar boek Dé 10 principes voor een leven lang slank zonder dieet op de Nederlandse markt.

Het programma is als volgt:
19.00u Inloop
19.30-19.35: verwelkoming door succesauteur Christine Pannebakker
19.35-19.40u:hoofdredacteur Gezond NU: Stan Van Eck
19.45-20.30u: Energetische lezing door Sonja Kimpen
20.30u: Overhandiging eerste exemplaar aan Dr. Nathalie Van Breughel & Dr. Monique Janssen, AZ Maastricht
20.35u: Borrel, signeersessie, ruimte voor interviews + boekenverkoop

Elke deelnemer ontvangt een gratis goodiebag gevuld met o.a. een gratisStarmeal maaltijd en het nieuwste nummer van Gezond NU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven