Presentatie BKFilosofie op zondag 2 april 2017 in Boekhandel Donner

Bij de start van de Maand van de Filosofie in Boekhandel Donner zal de nieuwe special van de Boekenkrant, BKFilosofie, feestelijk gepresenteerd worden. De BKFilosofie zal op een toegankelijke manier het aanbod van filosofieboeken onder de aandacht brengen van een breed publiek, zonder dat de verdieping geschuwd wordt.

De lancering maakt onderdeel uit van de festiviteiten rond de opening van de Maand van de Filosofie in Boekhandel Donner. Tijdens deze middag worden bijvoorbeeld ook twee boeken gepresenteerd: het essay Melancholie van de onrust van essayist Joke Hermsen en Later word ik filosoof van de nieuwe Denker des Vaderlands, René ten Bos.

U wordt van harte uitgenodigd om langs te komen om de start van de Maand van de Filosofie én de lancering van de BKFilosofie te vieren!

Boekenkrant
De BKFilosofie is een special van de Boekenkrant, de enige landelijke krant waarin boeken centraal staan. De Boekenkrant verschijnt elke eerste maandag van de maand, als het luchtalarm afgaat, in een oplage van 22.000 exemplaren. Verspreiding gebeurt via 160 boekwinkels en 30 bibliotheken in Nederland en via 30 boekhandels en 10 bibliotheken in Vlaanderen. Voor de klant is de Boekenkrant gratis. Een overzicht van boekwinkels die de Boekenkrant verspreiden is te vinden op www.boekenkrant.com. In deze winkels is ook de BKFilosofie te vinden.

Datum: Zondag 2 april 2017
Tijd: 16:00
Toegang: Gratis
Locatie: Boekhandel Donner, Coolsingel 119, 3012 AG Rotterdam
www.donner.nl

 

Berichten gemaakt 5324

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven