Poëzie om te kussen

Met onze kussenslopen met gedichten val je heerlijk in slaap met een dichtregel in je hoofd…

PROMOTIE – Er zijn inmiddels heel veel gedichten als ‘Poëzie om te kussen’ verschenen. Er zijn natuurlijk gedichten voor de liefste! En voor wie het allemaal zo zorgeloos niet is, zijn er troostgedichten. Er zijn gedichten die je kunt mompelen als je niet goed wakker kunt worden – en gedichten die je kunt mompelen als je niet in slaap kunt vallen – in oplichtende inkt, voor wie wakker ligt.
Alle kussenslopen zijn van 100% katoen, in opdracht van Plint in Europa geweven en genaaid en in Nederland met de hand gezeefdrukt met watervaste inkt. Daar zijn we streng in want we willen dat al onze leveranciers de conventies van de ILO (international Labour Organisation) volgen. Dat betekent onder andere dat er geen sprake is van kinderarbeid. Slaapt wel zo lekker!
Op het kussensloop ‘O hou van mij staat een prachtig gedicht van joke van Leeuwen. Dit jaar zit ze 40 jaar in het vak. Applaus dus, een diepe buiging en hulde in de vorm van een nieuw gedicht in onze serie poëzie om te kussen.

formaat: 60 x 70 cm.
materiaal: 100% katoen
€ 20,00

Over Plint
Plint combineert gedichten met werk van beeldend kunstenaars en illustratoren op allerlei manieren en allerlei uitgaven die een dag net iets leuker maken. 

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven