Nieuwe titel: Vampyria 1 – Hof van schaduw

Voor elke misstap zul je bloeden… Fonkelende en verslavende bestsellerserie uit Frankrijk.

De vampier. Ik hoef hem niet te zien om te voelen dat hij het is. Ook al ben ik nog nooit in de buurt van een ondode geweest, ook al heb ik er alleen over gelezen in boeken, elke cel in mijn lichaam schreeuwt me toe dat er een vampier in mijn nabijheid staat. 
 
PROMOTIE – Het is 1715 als Zonnekoning Lodewijk XIV sterft. Vanaf dat moment leeft hij voort als Schaduwkoning van de vampieren. Driehonderd jaar later groeit het verzet onder de gewone mensen. Wanneer Jeannes familie op gruwelijke wijze wordt vermoord vanwege hun geheime activiteiten, zweert Jeanne wraak te nemen op de Schaduwkoning. Ze weet binnen te komen in het hof van Versailles, maar hoe dichter ze bij haar doel komt, hoe dieper ze verstrikt raakt in de gevaren van het hof…  

Victor Dixen is tweevoudig winnaar van de prestigieuze Franse prijs Grand Prix de l’Imaginaire. Zijn Vampyria-saga is een grote hit in Frankrijk. 

Victor Dixen, Vampyria 1. Hof van Schaduw, vertaling: Marga Blankestijn, Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 368 pagina's (€ 24,99)

Benieuwd geworden? Bestel dit boek bij uw lokale Boekenkrant-boekhandel. Kijk hier voor een overzicht.

Berichten gemaakt 5315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven