Nieuwe titel: Rotschool. Ik wil hier weg!

Rotschool. Ik wil hier weg! is het hilarische tweede deel van James Pattersons successerie. Voor iedereen vanaf 10 jaar die op school zit of heeft gezeten.

Hoi, ik ben Rafe Khatchadorian. Het ziet ernaar uit dat ik vorig jaar het eerste jaar van de middelbare school heb overleefd! (Met moeite.) Maar wat denk je? Er komt een nieuw jaar aangeslopen! Maak je niet druk − ik zorg voor dekking. Stap 1: lees dit boek. Stap 2: doe niet wat ik heb gedaan. Welkom bij het nieuwe ergste jaar van mijn leven!

Boekgegevens

James Patterson en Chris Tebbets, Rotschool. Ik wil hier weg!, vertaling: Joke van Hedel, Clavis Uitgeverij, 248 pagina’s, ISBN 978 90 448 2687 6 (€ 17,95)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven