Nieuwe titel: Mainstreet. Een onverwacht spannende vakantie

De fans van Mainstreet kregen een unieke kans en mochten verhalen bedenken en schrijven. Het beste ‘fanverhaal’ is uitgekozen en kinderboekenauteur Victoria Farkas heeft het verhaal omgetoverd tot een boek, met respect voor de bedachte verhaallijn.

Romy en haar vriendinnen sparen al het hele jaar om voor het eerst met elkaar op vakantie te kunnen. Nu de zomervakantie dichterbij komt, is het nog niet zo makkelijk kiezen! Wordt het shoppen, surfen of feesten? Parijs. Spanje of Terschelling? Uiteindelijk kiezen ze voor de Teen Ranch in Schotland: een oud landhuis waar ze helemaal voor zichzelf moeten zorgen.
Al snel blijkt de mooie landelijke villa in het echt iets minder idyllisch dan op de foto’s op internet. En iets spookachtiger…

Gelukkig hebben de meiden gehoord dat er de volgende dag vier jongens uit Nederland zullen arriveren Dan wordt het vast minder eng. En als ze zien wélke jongens dat zijn, kan hun vakantie helemaal niet meer stuk!

Mainstreet CVR 2014.indd

Boekgegevens

Victoria Farkas, MainStreet: een onverwacht spannende vakantie, Uitgeverij Kluitman, ISBN 978 90 206 2190 7 (€ 9,95)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven