Nieuwe titel: Fulia. De laatste tocht

Nadat ze vertrokken is uit de Landen, wordt Fulia met haar leger ingesloten door de hordes van de oerdemon Achlais Mentron. Op de heuvel van Raura vecht ze een verschrikkelijke slag uit.

Aangeslagen trekt ze met de overlevenden de bergen in, op zoek naar het mythische Fort Agiana, het verborgen negende lid van het Verbond. Maar naarmate ze langer onderweg is, wordt er door steeds meer mensen getwijfeld aan het nut van de tocht en ontstaan er heftige ruzies in haar vriendenkring. En zo, terwijl ze steeds dichter bij haar doel komt en Fulia steeds meer te weten komt over de ware aarde van de demon, lijkt herstel van het Verbond verder weg dan ooit.

De laatste tocht is het afsluitende deel van het Fulia tweeluik, eerder verscheen al Scherven van het verbond.

Fulia

Boekgegevens

Joost Uitdehaag, Fulia. De laatste tocht, Uitgeverij Nimisa Publishing House, 304 pagina’s, ISBN 978 94 923 3713 9 (€ 16,95)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5329

Eén gedachte over “Nieuwe titel: Fulia. De laatste tocht

  1. Boekenvlinder.be noemde deel één “het mooiste boek dat ik dit jaar in handen heb gehad” Een uniek fantasytweeluik over vriendschap, opoffering en de waarde van geloof. Ook voor niet-fantasyliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven