Nieuwe titel: De leugens van Lance

De leugens van Lance is een reconstructie van de ondergang van een wielerheld, het definitieve boek over Lance Armstrong, geschreven door sportjournaliste Juliet Macur. Zij volgt hem al tien jaar lang op de voet en voerde vele gesprekken met hem, tijdens de Tour en daarbuiten.

Als journaliste Juliet Macur in de zomer van 2013 Lance Armstrong op zijn landgoed bezoekt, maakt de renner een verslagen indruk. Macur is een van de weinigen die hij wil ontvangen. Voor De leugens van Lance sprak Macur meer dan honderd getuigen: vrienden en familieleden, autoriteiten en sportofficials, maar vooral renners. Macur beschrijft hoe Lance Arsmtrong jarenlang iedereen wist te misleiden, met de welwillende hulp van trainers, artsen en sportofficials.

lance

Boekgegevens

Juliet Macur, De leugens van Lance. De ondergang van een wielerlegende, Uitgeverij Thomas Rap, ISBN 978 94 004 0247 8 (€ 19,90)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven