Michael Boogerd signeert Handboek Tour de France 2013

Michael Boogerd schreef samen met Maarten Scholten het Handboek Tour de France 2013.  Op 15 juni komt hij naar Boekhandel van de Ven in Soest voor een signeersessie.

Boogerd behaalde talloze successen als wielrenner en fietste zelf maar liefst twaalf keer mee in de Tour. Nog niet zo lang geleden bekende hij doping te hebben gebruikt. Hij werd door velen verguisd – maar zijn openhartige openbaringen dwongen ook respect af.

Als sportcommentator timmert de ex-wielrenner inmiddels aardig aan de weg: deze zomer zal hij elke avond naast Mart Smeets te zien zijn bij Tour du Jour. Zijn expertise op het gebied van de Franse Ronde komt ook tot bloei in het Handboek Tour de France 2013. In dit complete naslagwerk vind je voorbeschouwingen,  informatie over het parcours, biografieën en historische achtergronden – alles verrijkt met talloze anekdotes en verhalen over Boogerds eigen ervaringen in de Tour.

Altijd Michael Boogerd al de hand willen schudden? Kom dan op 15 juni tussen 16.00 en 17.00 naar Boekhandel van de Ven in Soest.

Bezoek voor meer informatie www.boekhandelvandeven.nl.

 

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven