Like-en-win-actie: Het nieuwe kliekjesboek

De Boekenkrant geeft op Facebook vijf exemplaren weg van Het nieuwe kliekjesboek van Puck Kerkhoven, winnaar van de ‘groene’ Kookboek van het Jaar-prijs voor het meest duurzame kookboek 2014.

Wat doe je met oud brood of een halve pan overgebleven rijst? Dat ene kippenboutje, of dat korstje kaas? In de vuilnisbak? Met deze heerlijke recepten maak je altijd iets lekkers! Veel wereldberoemde klassiekers zijn voortgekomen uit de kliekjeskeuken, bijvoorbeeld Spaanse paella, caesar salad, ravioli, Ierse clam chowder, Indiase curry en nasi goreng. Met Het nieuwe kliekjesboek kan ook jij je restjes omtoveren in culinaire toppers. Daarnaast vind je informatie over de zin en onzin van tenminste houdbaar tot-data en onthutsende cijfers over voedselverspilling.

Wil je kans maken op het boek? Ga naar onze Facebook-pagina en like ons bericht over de actie. Je kunt meedoen tot dinsdag 2 december, 16.00 uur!

Disclaimer: indien de winnaars niet binnen een week reageren op de bekendmaking van de uitslag op Facebook, dan kunnen wij helaas niet garanderen dat zij het boek zullen ontvangen. 

Het nieuwe kliekjesboek

Boekgegevens

Puck Kerkhoven, Het nieuwe kliekjesboek, Xander Uitgevers, ISBN 978 94 016 0146 7 (€15,-)

Berichten gemaakt 5329

3 gedachten over “Like-en-win-actie: Het nieuwe kliekjesboek

  1. wow wat een geweldige actie, dus dat vraagt om een speciale reactie Dus deze gaan we meteen delen, want dat zou toch een pepernoot schelen. Piet Sjaan is helemaal blij, want dit is de ware actie voor mij. Hier kan je toch goed scoren, dus laat ik me ook eens horen, . want ook al is die kans heel klein, je zou maar net die ene gelukkige zijn

  2. Geweldig Zo vaak klie
    kjes over , Vaak probeer ik maar iets.
    Maar met een boek kan je pas echt spannende dingen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven