Like-en-win-actie: Genadeloos

De Boekenkrant geeft op Facebook drie exemplaren weg van Genadeloos van Erik Bertrand Larssen. Vraag jij je af hoe je jezelf kunt verbeteren en beter kunt presteren dan je voor mogelijk hield? Dit boek gaat over het vinden van een doel, het ontwikkelen van jezelf en jezelf veranderen om je potentieel te benutten.

Genadeloos vormt een tweeluik met Helweek, 7 dagen die je leven veranderen. De boeken zijn in willekeurige volgorde te lezen en vormen samen de ultieme voorbereiding op je helweek. Mental trainer Erik Bertrand Larssen schrijft simpel, zonder te versimpelen, over hoe jij je verborgen talenten kunt aanspreken en de beste versie van jezelf kunt worden. Leer de methode van de meest gedreven mental trainer van Noorwegen! Gun jezelf ook een helweek en deel het: blog, film, fotografeer jouw helweek en laat het zien op social media en www.helweek.nl. Daar lees je ook de ervaringen van iedereen die je voorging.

Wil je kans maken op het boek? Ga naar onze Facebook-pagina en like ons bericht over de actie. Je kunt meedoen tot dinsdag 5 mei, 16.00 uur!

Disclaimer: indien de winnaar niet binnen een week reageert op de bekendmaking van de uitslag op Facebook, dan kunnen wij helaas niet garanderen dat hij of zij het boek zal ontvangen.

genadeloos

Boekgegevens

Erik Bertrand Larssen, Genadeloos, vertaling: Maud Jenje, Uitgeverij BoomNelissen, ISBN 978 90 244 0329 5 (€ 24,95)

Berichten gemaakt 5328

3 gedachten over “Like-en-win-actie: Genadeloos

  1. Ahhh …ik zie dat jullie nog 1 boek over hebben! 🙂 Genadeloos naar mezelf toe vraag ik jullie om het laatste boek.. ik wil ‘m dolgraag lezen én toepassen!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven