Hemelpoorttrilogie compleet

Young Adult Hemelpoorttrilogie van de Nederlandse J.K. Rowling nu compleet met Lilly.

PROMOTIE – Met twee van de drie delen van de legendarische hemelpoort in handen, lijkt de overwinning op Lucifer nu eindelijk binnen handbereik. Niets is echter minder waar. Net als iedereen in het kleine dorpje op de Veluwe de draad weer op probeert te pakken verschijnt plotseling Lucifer in al zijn weerzinwekkendheid aan een van Lilly’s favoriete leerkrachten op het Sint Jozef. Amper van de schrik bekomen staat er enkele dagen later ook nog eens met bloederige letters een huiveringwekkende boodschap op de muren van de kleine kerkkapel geschreven. Tot overmaat van ramp blijkt een van de demonen die de afgelopen maanden Lilly en haar nieuwe vrienden hebben geteisterd ongevraagd hun intrek te hebben genomen in Lilly’s kledingkast… en voorlopig lijkt hij niet van plan om snel weer weg te gaan.

Na een indrukwekkende reeks historische romans over het oude Egypte ten tijde van farao Toetanchamon heeft de Rotterdamse theologe Barbara M. Veenman (1962) zich op het Young Adultgenre gestort. Met het verschijnen van Lilly, het laatste deel van een drieluik over de belevenissen van een groep jongeren in een dorpje op de Veluwe dat onverwacht bezoek krijgt van een groot aantal demonen, is de Hemelpoorttrilogie nu eindelijk compleet. In de pers werd Barbara M. Veenman reeds bij verschijnen van het eerste deel in een adem genoemd met de schrijfster van de Harry Potterromans, de Britse J.K. Rowling.

Boekpresentatie:
Het boek wordt feestelijke gepresenteerd op 28 mei op de Melanchthon-Schiebroek school in Rotterdam.
Tijd: inloop met feestelijk welkomstdrankje: 15.45-16.15 uur
Start boekverkoop, signeren en een glaasje: 17.00-18.00 uur

Met klassieke muziek bij inloop, elektrische viool na afloop.

Presentatie eerste exemplaar aan mevrouw drs. J.M. Jukema-Plaisier, docente klassieke talen Melanchthon-Schiebroek (mevrouw Lerna in de boeken!)
Presentatie tweede exemplaar aan mevrouw drs. M.C.J. Huizer, directeur Melanchthon-Schiebroek

Lilly

Boekgegevens

Barbara M. Veenman, Lilly, Uitgeverij Conserve, ISBN 978 90 5429 383 5 (€ 17,99)

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven