Een BKStrips vol tips voor Sint- en Kerstcadeaus

Kantoorhumor in strips, Starwars film en strip en Jeroen Bosch voor kinderen. Het is maar een kleine greep uit de artikelen in de komende editie van BKStrips, die is vanaf de week van 16 november verkrijgbaar. Een stripboekenspecial vol tips met leuke cadeaus voor de komende feestdagen. Om te geven en om te vragen!

BKStrips is al weer toe aan de vierde editie. Na een warm en enthousiast ontvangst van deze special over stripboeken, zijn de reacties op deze uitgave nog altijd positief. Lezers die niet of slecht bekend zijn met het fenomeen strip vinden in BKStrips een eerste kennismaking met het medium. Voor de stripliefhebber biedt BKStrips een aangenaam overzicht van wat er binnen het brede spectrum verkrijgbaar is. Met zoveel enthousiasme van de lezer is het niet verbazend dat de stripboekverkopers de stripboekenspecial zeer waarderen.
Voor de komende versie van BKStrips heeft de redactie weer een mooi boeket van interviews, nieuws, nieuwsfeiten, achtergrondverhalen en previews samengesteld. Het achtergrondartikel gaat over Starwars, de films en de strips, interviews zijn in het blad opgenomen met tekenaar en schrijver Robbert Damen en met Guus van Sonsbeek, initiatiefnemer van de nieuwe uitgeverij Soul Food Comics. Ook besteden we aandacht aan de humorstrip Van 9 tot 5 van Dirk van der Wiel en aan het debuut van Evi Nijs een jeugdstrip over Jeroen Bosch.
BKStrips is vanaf 16 november voor de klant gratis verkrijgbaar bij stripspeciaalzaken en vanaf december bij de boekhandels en die zijn aangesloten bij de Boekenkrant. Een overzicht van de distributiepunten is te vinden op www.boekenkrant.nl/verkrijgbaar

Berichten gemaakt 5315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven