De volgende editie van de Boekenkrant verschijnt op 3 oktober

Begin oktober vindt de jaarlijkse Kinderboekenweek plaats en daarom spreken we in de komende Boekenkrant met René van Blerken Nienke Denekamp over De Grote Vincent van Gogh Atlas Junioreditie. Dat is niet alleen genieten voor kinderen, maar ook voor volwassenen!

In dit boek neemt Vincent van Gogh de lezer mee op reis door zijn leven. Dankzij de vele kleurrijke illustraties en vele archieffoto’s wordt de reis extra levendig. De auteurs vertellen over het onderzoek dat zij hiervoor deden.

Verder vertelt de succesvolle Britse auteur Jessie Burton over haar nieuwe roman Het huis aan de Herengracht, dat zich afspeelt in Amsterdam in het VOC-tijdperk. Ook spreken we met Jan Siebelink over zijn roman Brengschuld, waarin hij schrijft over de ondergang van een kwekersfamilie door de bouw van een tennishal op hun overgebleven grond.

Voor de liefhebbers van spannende boeken bespreken we De verrader, de nieuwe true crime van Robert Mazur. Hierin vertelt hij over zijn tijd bij het meedogenloze Cali-drugskartel. Ook staat een bespreking van De rioolrat van Pieter Chenestrede planning. Hij maakt met deze spannende misdaadroman over de maffia en de Nederlandse overheid zijn debuut.

Ook voor de non-fictieliefhebbers valt er in deze editie genoeg te lezen. Zo bespreken we het nieuwe boek Dagelijkse lichtheid van Dieuwertje Blok en duiken we in het boek Taal van de waarheid van Salman Rushdie.

Mocht je nou geen genoeg krijgen van de Kinderboekenweek, dan geven we tot slot nog een kijkje in de keuken van Geronimo Stilton, die dit jaar twintig jaar bestaat. Dat wordt een groot feest!

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718
Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven