De Nieuwe Boekhandel is geopend!

Monique Burger, eigenaar en initiatiefnemer, is eerder dit jaar verkozen tot ‘Boekhandelaar van het jaar’. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij de Island Bookstore in het hartje van de Jordaan in Amsterdam heeft ze nu de stap gemaakt om in Bos & Lommer een nieuwe boekhandel te openen.

En dat is meteen goed aangepakt. Een grote open ruimte gevuld met prachtige blauwe kasten, waarbij opvalt dat veel boeken frontaal worden gepresenteerd. En de boekhandel is klaar voor de toekomst: e-books zijn ook aanwezig. De Boekenkrantmedewerker van dienst heeft ze niet kunnen vinden, maar dat is toe te schrijven aan de enorme drukte tijdens de opening.

Buurtgenoten, in allerlei gedaanten, waren bij de opening aanwezig. Maar ook boekenvakkers kwamen op de opening af. De boekhandel van stenen, planken en echte boeken is springlevend! Paar ingredienten zijn daarbij van essentieel belang: passie voor boeken, liefde voor klanten en gevoel voor sfeer. Dat zit allemaal wel goed bij De Nieuwe Boekhandel. Laat het een inspiratiebron zijn voor alle boekhandelaren die zoeken naar de manier waarop ze hun boekhandel willen voorbereiden op een succesvolle toekomst!

Monique en team, veel succes!

www.denieuweboekhandel.nl

Jan Louwers
Uitgever Boekenkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven