De nieuwe Boekenkrant verschijnt op 7 mei

Op 7 mei verschijnt er weer een nieuwe editie van de Boekenkrant met ditmaal een nieuwe special als bijlage: BKGeschiedenis.

Schrijversduo Nicci French was in Nederland voor de promotie van De dag van de dodenen wij spraken met het echtpaar over dit laatste deel in de Frieda Klein-serie. Daarnaast is er aandacht voor de nieuwe roman van Joke van Leeuwen, interviewden we Jan Leyers over Allah in Europa en bekeken we de verfilming van de The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society die vanaf eind april in de bioscopen draait.

BKGeschiedenis
In het eerste nummer is er veel aandacht voor ons Koningshuis. Zo spreken we met Jeroen Koch over Oranje in revolutie en oorlog, waarin hij de geschiedenis van de Oranjevorsten vanaf de nadagen van de Republiek tot aan het begin van het moderne Nederland onder de loep neemt, en we bespreken De prins, een nieuwe biografie over de vader des vaderlands: Willem van Oranje. Verderop in de krant onder andere een recensie van een kookboek met recepten uit de Gouden Eeuw, er is aandacht voor het vijftigjarig jubileum van Paradiso en we bespreken het jeugdboek De reis van Syntax Bosselman, over de rol van Nederland in de slavenhandel.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven