De nieuwe Boekenkrant verschijnt 1 juli

Met de juli-editie van de Boekenkrant gaan we goed belezen de zomer in. We spreken Nina Weijers over haar tweede roman Kamers antikamers, waar reikhalzend naar uit wordt gekeken sinds haar verbluffende debuut De consequenties. Daarnaast gaan we op reis in een luchtballon met Washington Black uit de gelijknamige roman van Esi Edugyan.

Verder in de juli-editie:

  • Voor wat ontspanning bekijken we de boekverfilming Britt-Marie was hier, een kleurrijke feelgoodfilm uit Zweden à la De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween. Ook bespreken we de heerlijke historische roman De boekbinder, over de magie van boeken.
  • Wat minder feelgood maar heerlijk spannend zijn de thrillers die we recenseren, waaronder Systema van Simon de Waal, over een geheim Russisch laboratorium, en Kiekeboe van Chris McGeorge, net zo zenuwslopend als zijn vorige thriller Tik-Tak.
  • Op de jeugdpagina’s blijven we dicht bij huis met de vrolijke gedichtenbundel Hee daar mijn twee voeten van Joke van Leeuwen en Boze juffen, blije juffen, een ode aan leerkrachten door Siska Goeminne.
  • Voor de waaghalzen en avonturiers tippen we op de non-fictiepagina’s drie bijzondere reisboeken. Ook bespreken we het ware verhaal van cabaretière Karin Bloemen in haar autobiografie. En voor de liefhebbers van zoet- en gezelligheid steken we de pond over met Brits bakboek van Regula Ysewijn.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven