De nieuwe BKJunior verschijnt op 5 september 2022

Het is bijna zover! In september verschijnt er een nieuwe editie van de BKJunior, onze kinderboekenspecial. Deze editie staat in het teken van het thema van de Kinderboekenweek: Gi-ga-groen!

Het Kinderboekenweekgeschenk is dit jaar niet geschreven door één Nederlandse auteur, maar door twee Australische! Je kent Andy Griffiths en Terry Denton vast van hun immens populaire De waanzinnige boomhut-serie. Schrijver Andy vertelt ons alles over hun waanzinnige Kinderboekenweekgeschenk.

Ook spreken we met Lotte Stegeman, die ons in Ik voel ik voel wat jij niet ziet door het gevoelsleven van dieren gidst. Wat voelt een olifant in de rouw? Een jaloerse aap? Ga mee op deze verbazingwekkende reis.

Wil jij een steentje bijdragen aan een groenere wereld? Dan zit je met Het groene rebellen doeboek goed! Het staat vol puzzels, weetjes en tips. Op deze doe-pagina leer je vast een duurzame tas te maken van een oud T-shirt.

Niet alles hoeft altijd serieus te zijn, vindt Ralph Lazar. Hij vertelt over het tweede deel in zijn Totale waanzin-serie. Dit keer staat Dex voor een groot mysterie: waarom hebben zijn klasgenoten en hij opeens allemaal blauwe puistjes?

Kinderboekenspecial
De BKJunior richt zich op kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De toon van de krant is ook helemaal gericht op deze doelgroep. We laten kinderen zelf aan het woord over hun favoriete boeken en we spreken met boekhandelaren, auteurs en uitgevers. De BKJunior wordt als bijlage van de reguliere Boekenkrant verspreid. Bekijk hier een oude editie van de BKJunior.

Uitnodiging tot samenwerking met redactie Boekenkrant
We willen de BKJunior maken in samenwerking met de uitgevers. Dus als je interessante informatie hebt voor de redactie van de BKJunior, stuur dan a.u.b. informatie naar redactie@boekenkrant.com. Onze redacteuren bespreken graag de mogelijkheden van inhoudelijke samenwerking.

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven