31 oktober t/m 11 november: Boekenkrant op de Boekenbeurs in Antwerpen

Van 31 oktober tot en met 11 november vindt het grootste boekevenement van de Lage Landen plaats: de Boekenbeurs in Antwerpen. Het team van de Boekenkrant zal alle dagen van de beurs aanwezig zijn.

De Boekenbeurs is een groots evenement: de stands van uitgevers en boekhandelaren beslaan samen 20.000 vierkante meter, verdeeld over vier hallen. Tijdens het evenement, dat in de Antwerp Expo gehouden wordt, kun je niet alleen boeken kopen. Er zijn namelijk in totaal 1.000 bekende auteurs en illustratoren uit binnen- en buitenland, 250 interviews, muzikale optredens, workshops en voorleessessies om je in vast te bijten.

Het Boekenkrant-team doet niet alleen ter plaatse verslag van de Boekenbeurs. Er is namelijk ook een Boekenkrant-stand, waar je onze redacteuren kunt ontmoeten, een krant kunt halen of een abonnement kunt afsluiten. Jouw kans om kennis te maken met de beste bron voor boekennieuws.

Binnenkort maken we bekend welke actviteiten we nog meer organiseren bij onze Boekenkrant-stand. Op de hoogte blijven? Abonneer je op de Boekenkrant Nieuwsbrief!

Voor meer informatie over de Boekenbeurs bezoek je www.boekenbeurs.be.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven