De Boekenkrant bij jou thuis op de deurmat?

De Boekenkrant en alle bijbehorende specials zijn gratis af te halen in 170 boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Maar misschien zit geen van deze boekhandels bij jou in de buurt, of vind je het fijn om de krant maandelijks thuisgestuurd te krijgen. Dan is een abonnement een goed idee.

Het is mogelijk om een abonnement te nemen op de Boekenkrant en alle specials tegelijkertijd. Voor 30 euro ontvang je in een jaar twaalf kranten en verschillende speciale edities. Het kan voorkomen dat je in een maand de reguliere Boekenkrant en twee specials krijgt, bijvoorbeeld de BKJunior en de BKFilosofie.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je vooral interesse hebt in een specifiek boekengenre, bijvoorbeeld young adult-boeken. Daarom kun je je ook abonneren op een losse special, zoals de BKYA. Voor 15 euro krijg je zes edities thuisgestuurd. Wil je meer weten over onze speciale edities? Klik dan hier. Of blader een aantal kranten door op Issuu.

Je kunt ook een proefabonnement nemen, waarbij je drie nummers toegestuurd krijgt voor 15 euro. Dit abonnement stopt automatisch.

Lijkt het je wat om onze kranten op de deurmat te krijgen? Via deze pagina kun je je aanmelden.

 

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven