De april-editie van de Boekenkrant verschijnt op 6 april

In de april-editie van de Boekenkrant wordt de lezer uitgedaagd de fantasie de vrije loop te laten. Zo spreken we met illustrator Raoul Deleo over zijn betoverende prentenboek Terra Ultima. Hij vertelt ons over zijn fantastische ontdekkingstochten naar dit nog onbekende continent.

Verder laten we Nobelprijswinnaar Kazuo Ishiguro aan het woord over zijn nieuwe roman Klara en de zon, dat geschreven is vanuit het perspectief van Klara, een zogenaamde Kunstmatige Vriendin. In 2020 was het 100 jaar geleden dat Bezette stad van Paul van Ostaijen verscheen. Ter ere daarvan geven kunstenaars en schrijvers in Besmette stad een hedendaags, artistiek antwoord op dit meesterwerk.
Op de spanningspagina’s vertelt Corine Hartman over haar nieuwe thriller De nieuwe dood, waarin de professor Max Harris een geniaal plan bedenkt om de toekomst van de mensheid te redden. Maar is hij wel te vertrouwen? Even verontrustend is de nieuwe thriller van Jo Spain, Zes duistere redenen. Hierin zit een familie met zes kinderen voor een reünie op een zeiljacht, als hun vader overboord wordt geduwd.
Voor de jonge lezers bespreken we onder meer het bijzondere jeugdboek De held van Fabel, dat gaat over een meisje dat altijd in de kantlijn heeft gestaan, en nu naar de School voor Protagonisten wordt gestuurd. Kan een bijfiguur de held van het verhaal worden?
Ten slotte duiken we voor de stripliefhebbers in het langverwachte Bowie, de stripbiografie over deze popicoon. Dat belooft een fantastische reis te worden!

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718. 

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven