Boekenkrant lanceert special over Filosofie

De Boekenkrant lanceert in het voorjaar van 2017 een nieuwe titel, de BKFilosofie. In deze nieuwe special staan boeken en auteurs centraal die zich richten op het thema filosofie.

De BKFilosofie zal op een toegankelijke manier het aanbod van filosofieboeken onder de aandacht brengen van een breed publiek, zonder dat de verdieping geschuwd wordt. Hierbij werkt de Boekenkrant samen met toonaangevende uitgevers en auteurs. Op verschillende manieren besteden we aandacht aan filosofie. Interviews met auteurs, boekrecensies en boekfragmenten worden afgewisseld met sfeerimpressies van evenementen. De redactionele formule richt zich op de volle breedte van het aanbod van filosofieboeken.

De BKFilosofie zal verspreid worden via boekhandels en bibliotheken die ook de Boekenkrant verspreiden. Daarnaast zal de BKFilosofie ook verkrijgbaar zijn bij organisaties en evenementen die actief zijn op het gebied van filosofie.
De BKFilosofie wordt financieel mogelijk gemaakt door de inkomsten via abonnees en adverteerders.

Boekenkrant
De BKFilosofie is een afgeleide van de Boekenkrant, de enige landelijke krant waarin boeken centraal staan. De Boekenkrant verschijnt elke eerste maandag van de maand, als het luchtalarm afgaat, in een oplage van 22.000 exemplaren. Verspreiding gebeurt via 160 boekwinkels en 30 bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Voor de klant is de Boekenkrant gratis. Een overzicht van boekwinkels die de Boekenkrant verspreiden is te vinden op www.boekenkrant.com. In deze winkels is ook de BKFilosofie te vinden.

Specials
Naast de Boekenkrant verschijnen er sinds 2015 diverse specials die zich richten op specifieke thema’s en genres. De BKJunior is een special over kinderboeken voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De BKStrips is een special over stripboeken. De BKYA richt zich op de sterk groeiende markt voor young adult-boeken.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven