Boekenkrant De Pers Boekenweek editie (oplage 250.000) verschijnt vanaf 16 maart

De Boekenkrant (sinds 2007) verschijnt maandelijks in een oplage van 21.000 exemplaren en wordt verspreid via boekhandels, scholen en bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Dagelijks verschijnt er actueel boekennieuws op www.boekenkrant.com De krant biedt kwaliteit voor een breed publiek, nu ook in samenwerking met Dagblad De Pers.

Dagblad De Pers is dé gratis kwaliteitskrant van Nederland. De krant wordt gelezen door een breed lezerspubliek met een oververtegenwoordiging in de leeftijdsklasse 20-64 jaar, in de hogere welstandsklassen, bij lezers uit de hogere beroepsgroepen en studenten. Verspreiding gebeurt onder meer via NS-stations, universiteiten, hogescholen, kantoren, en horecagelegenheden.

Redactionele aandacht
De Boekenkrant redactie zal tijdens de Boekenweek, van 16 maart tot en met 26 maart 2011, iedere dag aandacht besteden aan de Boekenweek en alles wat daar mee te maken heeft. Interessant nieuws voor de redactie? Neem dan contact op via redactie@boekenkrant.com.

Adverteren
Het is ook mogelijk om te adverteren in de Boekenkrant De Pers editie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling verkoop via verkoop@boekenkrant.com of 030-2231718.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven