BKJunior wordt beestachtig mooi

De Boekenkrant is het jaar 2016 energiek begonnen. Niet alleen met de reguliere Boekenkrant, maar ook met de specials. Vorig jaar hebben we BKJunior geïntroduceerd, een special over kinderboeken gericht op kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

Van zowel lezers, boekhandelaren, basisscholen als uitgevers hebben we hier veel goede reacties over ontvangen. Zo goed zelfs, dat we hebben besloten om in 2016 de BKJunior 6 keer uit te geven! De eerstvolgende editie verschijnt 7 maart 2016.

Het komend nummer bevat weer een scala aan interviews,  recensies en feiten en weetjes. Jill Schirnhofer geeft tekentips, we bespreken het boek Moordaap en Kees de Boer vertelt over zijn 1000 beestachtige moppen. Verder laten fans van de boekenserie van De Grijze Jager weten waarom deze serie zo machtig mooi is. Natuurlijk zijn er ook weer doe-dingen zoals een kleurplaat en een knutselpagina opgenomen in deze special.

BKJunior is erg populair bij de jeugd en op basisscholen is de krant goed vindbaar. Een mooie gelegenheid dus voor uitgevers om hun boeken onder de aandacht te brengen van hun lezers. Dat kan onder andere door te adverteren en/of een boekfragment te plaatsen. Interesse? Neem contact met ons op via verkoop@boekenkrant.com of bel +31 30 2231718.

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven