Nieuwe titel: Bang geboren

Kevin Brooks is bekend door zijn succesvolle en veelvuldig herdrukte young adult boeken, zoals Candy en iBoy. Daarnaast schreef hij de trilogie Delaney Detectives voor kinderen vanaf 10 jaar. Voor het spannende Bunkerdagboek mocht hij de Carnegie Medal in ontvangst nemen. Bang geboren is zijn twaalfde boek.

Elliot is al sinds zijn geboorte doodsbang, voor bijna alles. Hierdoor leidt hij een geïsoleerd bestaan bij zijn moeder in huis. Het enige dat zijn angst nog een beetje kan onderdrukken zijn de pillen die hij elke dag krijgt. Door een vergissing in de levering raken deze zo goed als op, waardoor zijn moeder met kerst door het ijzige winterweer naar de apotheek gaat om nieuwe te halen. Als ze niet terugkomt, moet Elliot een keuze maken: blijft hij wachten terwijl de overweldigende angst langzaamaan bezit van hem neemt of dwingt hij zichzelf naar buiten te gaan om haar te vinden…?

Boekgegevens

Kevin Brooks, Bang geboren, vertaling: Jenny de Jonge, Uitgeverij De Harmonie, 208 pagina’s  (€ 16,90)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 5307

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven