Nieuwe titel: Het leven van de ander

Het leven van de achttienjarige Rosie stort in als haar moeder Trudie na een lang ziekbed sterft aan de erfelijke en altijd dodelijke ziekte van Huntington.

Rosie verliest niet alleen haar moeder, maar blijft ook achter met de kwellende vragen: heeft zij het gen dat de ziekte veroorzaakt ook? Zal haar leven net zo eindigen als dat van haar moeder? Als Rosie besluit haar DNA te laten testen om te weten waar ze aan toe is, doet Sarah, de beste vriendin van Trudie een bekentenis: Trudie zou niet Rosies echte moeder zijn geweest… Hoe is dat mogelijk? Rouwt ze om een moeder die niet de hare is? Maar als Trudie haar moeder niet was, wie dan wel? Overweldigd door emoties besluit Rosie op zoek te gaan naar haar biologische moeder. Maar al snel ziet Rosie zich in aanraking gebracht met een hartverscheurend dilemma – moet ze in de leugen blijven leven of een waarheid aan het licht brengen die de levens van iedereen om haar heen op hun kop zal zetten?

Het leven van de ander

Boekgegevens

Katie Dale, Het leven van de ander, Uitgeverij Karakter, ISBN 978 90 452 1004 9  (€ 10,00)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven