Jong tekentalent opgelet!

Jong tekentalent dat een kansje wil wagen op een eerste stap naar de doorbraak kan zich aanmelden voor de workshop Jong Talent in het Stripmuseum in Brussel. De tweede editie vindt plaats op 11 maart 2015.

Het belangrijkste doel van de workshop Jong Talent is een platform te creëren voor contacten tussen enerzijds jonge tekenaars en scenaristen, die al dan niet een stripopleiding volgen, en anderzijds vertegenwoordigers van Belgische en buitenlandse uitgeverijen. De contacten kunnen verschillende vormen aannemen : het overhandigen van documenten of een project, het opvolgen van een project waarover al eerder contact bestond, feedback op een book of project, contractbesprekingen,…

De workshop Jong Talent is gratis voor alle deelnemers, auteurs en uitgevers, en vindt plaats op 11 maart, in de lokalen van het Belgisch Stripcentrum, Zandstraat 20 in Brussel (België). De open workshop, die zonder voorafgaande afspraken toegankelijk is voor alle geïnteresseerden, begint om 14u en eindigt om 17u. ‘s Ochtends kunnen uitgevers indien ze dit wensen van de lokalen gebruik maken voor hun persoonlijke afspraken.

Het BSC moedigt de jonge tekenaars en scenaristen aan om zich goed voor te bereiden op de ontmoeting, des te meer omdat de tijd voor ieder afzonderlijk gesprek beperkt is. Het BSC behoudt zich het recht voor om te ontmoetingen in tijd te beperken in het belang van alle deelnemers. Meer informatie, inschrijven en een overzicht van deelnemende uitgevers zijn te vinden op de site van het Stripmuseum.

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven