Volgende Boekenkrant verschijnt op 4 augustus – Boekfragmenten special!

Op maandag 4 augustus 2014, als om 12 uur het luchtalarm afgaat, verschijnt de nieuwe editie van de Boekenkrant. Er verschijnt iedere maand een editie van de Boekenkrant. Deze wordt verspreid via 130 boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Traditiegetrouw is de augustus editie geheel gevuld met boekfragmenten.

De Boekenkrant inspireert en informeert lezers met betrekking tot nieuwe titels en biedt kwaliteit zonder elitair te zijn. De Boekenkrant is een redactioneel onafhankelijke uitgave: redactie en commercie zijn gescheiden. Literatuur uit het Nederlandse taalgebied vormt de inhoudelijke basis. Daarnaast is er aandacht voor diverse boekgenres zoals thrillers, strips, kinderboeken en non-fictie. Qua non-fictietitels wordt er structureel aandacht besteed aan de thema’s koken, reizen en gezond leven. LET OP: dit geldt niet voor de augustus editie. Deze editie wordt geheel gevuld met boekfragmenten.

Indien u de Boekenkrant-redactie wilt informeren over een interessant boek kunt u een e-mail sturen naar redactie@boekenkrant.com.

De Boekenkrant wordt verspreid via boekhandels, scholen en bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Deze partijen kunnen een betaald abonnement op de Boekenkrant nemen, waarbij de minimale afname een pakket van 100 exemplaren per maand is. Tevens bestaat er de mogelijkheid een abonnement te nemen voor een enkel exemplaar.
In de Boekenkrant kan geadverteerd worden. Naast advertenties kunnen er boekfragmenten van een 1/2 pagina en 1/4 pagina geplaatst worden. Indien u informatie wilt ontvangen over de advertentiemogelijkheden dan kunt u een e-mail sturen naar info@boekenkrant.com

Eerdere edities van de Boekenkrant zijn online te bekijken via issuu.com/redactieboekenkrant 
Het verschijningsbericht van de Boekenkrant juli 2014 is hier te lezen.
bk bf Een weeffout in onze sterren
Afbeelding: Boekfragment 1/2 pagina Een weeffout in de sterren van John Green. Geplaatst in de Boekenkranteditie juli 2014.

bk bf kwart pagina voorbeeld

Afbeelding: Boekfragment 1/4 pagina Diverse titels. Geplaatst in de Boekenkranteditie juni 2014.

Founder
Berichten gemaakt 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven