Word een schrijftalent met Schrijven Magazine!

PROMOTIE – Het komend nummer van Schrijven Magazine wil je niet missen! Dit kun je ervan verwachten:

 • Schrijftips van John Boyne (De jongen in de gestreepte pyjama)
  John Boyne schreef onder meer De jongen in de gestreepte pyjama. Van dat boek werden wereldwijd 10 miljoen exemplaren verkocht en de roman werd ook met succes verfilmd.
  Naast nog een handvol andere jeugdromans, zoals De jongen op de berg, schreef Boyne ook 11 romans voor volwassenen, waaronder De grote stilte (2015) en Wat het hart verwoest (2017).

 • 9 (te) gekke manieren om inspiratie op te doen
  En dan bedoelen we niet tijdschriften doorbladeren, mindmappen of scrollen op nieuwswebsites, maar de wolken observeren en een blinddoek opzetten.

 • Carry Slee onthult haar schrijfgeheimen
  Carry Slee werd razend populair met haar jeugdboeken, waarin ze onderwerpen als pesten, drugs en discriminatie bespreekbaar maakte voor jongeren, maar ook haar romans voor volwassenen werden een succes. Wat kun jij van haar leren?

 • Waarom je niet moet wachten met je debuut
  Op haar negentiende tekent Lotte Kok bij uitgeverij Prometheus en drie jaar later debuteert ze met haar roman Skydancer. Tijdens het schrijven krijgt ze vanuit haar omgeving de nodige adviezen ‘om nog even te wachten’. Gelukkig laat Kok zich niet snel afleiden en trekt ze haar eigen plan. Lees waarom ook jij je eigen weg moet volgen.

Nog geen abonnee? Neem vóór maandag 27 mei een abonnement en je ontvangt het nieuwste nummer thuis. Nu het 1e jaar Schrijven Magazine van € 40,50 voor slechts € 27,50 + cadeaus!

Benieuwd wat er nog meer in het nieuwste nummer staat? Klik hier!

Berichten gemaakt 5328

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven