Volgende edities Boekenkrant verschijnen op 5 augustus en 2 september 2013

In verband met de vakantieperiode informeren we nu reeds over de 2 komende edities van de Boekenkrant. Lezers, auteurs en adverteerders zijn van harte welkom!

Boekenkrant 5 augustus – thema boekfragmenten – voor euro 200!
Traditiegetrouw vullen we de augustus editie altijd helemaal met boekfragmenten. Er geldt een speciaal tarief van euro 200 voor een ½ pagina boekfragment. Het reguliere tarief is euro 300. En het boekfragment wordt gratis doorgeplaatst op www.boekenkrant.com. Het reguliere tarief hiervoor is euro 50. Zie hieronder de tarieven van overige advertentiemogelijkheden.

Boekenkrant 2 september – thema opening boekenseizoen
Bij de september editie van de Boekenkrant staat de opening van het nieuwe boekenseizoen centraal. Wat zijn de nieuwe titels die gaan verschijnen? Wat zijn de ambities en wensen van auteurs, uitgevers en lezers? Naast dit thema is er zoals in iedere editie aandacht voor de rubrieken literatuur, spanning, non-fictie en jeugd- en kinderboeken. Zie hieronder de advertentiemogelijkheden.

bk juli

Structurele samenwerking
De Boekenkrant streeft naar een structurele samenwerking. Dit gaat verder dan een afspraak over de inkoop van advertentieruimte. Er is sprake van een partnership waarmee gezamenlijk acties opgezet kunnen worden waarbij de Boekenkrantredactie betrokken wordt.

Boekenkrant online
Sinds mei 2013 is de Boekenkrantwebsite verbeterd. De Boekenkrantredactie heeft veel meer mogelijkheden gekregen om beeld en tekst op een krachtige wijze te presenteren. Dagelijks wordt er actueel nieuws op de website vermeld. Tevens wordt de inhoud van iedere Boekenkrant-editie op de Boekenkrantwebsite doorgeplaatst. Via Twitter en Facebook worden de 10.000 volgers en vrienden van de Boekenkrant geïnformeerd over de inhoud van de website.

Advertietarieven Boekenkrant
De tarieven zijn met ingang van januari 2013 structureel verlaagd. De oude tarieven zijn ook vermeld. Hierbij het overzicht van de verschillende formaten en tarieven:

1/1 pagina B260 x H390mm full colour €1250
1/2 pagina liggend B260 x H193mm full colour € 600
1/4 pagina staand B128 x H193mm full colour € 350
1/8 pagina liggend B128 x H94,5mm full colour € 150
1/16 pagina staand B63 x H94,5 mm full colour € 100
1/2 pagina boekfragment 525 woorden € 300

Advertentietarieven online
Er zijn verschillende mogelijkheden om om online te adverteren:

  • PROMOTIE bericht op www.boekenkrant.com > tarief euro 50
  • PROMOTIE bericht in e-nieuwsbrief Boekenkrant > tarief euro 50
  • e-card op www.covercards.nl > tarief euro 25
  • banner op alle websites van Uphill Battle CPM euro 10 – 10.000 views > tarief euro 100 – Banner 728×90 pixels / MPU 300×250 pixels

Voor meer informatie over de mogelijkheden van adverteren en samenwerking kun je contact opnemen met Jan Louwers via jan.louwers@uhb.nl of +31 302231718.

Wilt u de Boekenkrant-redactie informeren over een interessant boek, evenement of auteur? De Boekenkrantredactie is altijd op zoek naar nieuws voor in de tabloid-editie van de Boekenkrant en/of www.boekenkrant.com. De redactie is te bereiken via redactie@boekenkrant.com.

 

Founder
Berichten gemaakt 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven