Viva España

Op zoek naar een spannend zomerboek om mee te nemen op vakantie? Linda van Rijns Viva España is een spannende thriller die zich afspeelt aan de zonnige Costa Brava.

PROMOTIE – De 32-jarige Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaarskantoor. Ze heeft de verhuur van prachtige Spaanse villa’s onder haar hoede. Haar grote liefde Daniël overlaadt haar met passie, liefde en de meest uitbundige cadeaus.

Wanneer ze een Nederlandse familie rondleidt in de mooie Villa España, doen de kinderen van het gezin een gruwelijke ontdekking. In een badkamer vinden ze een vastgebonden en geknevelde vrouw, die de gehandicapte dochter van de baas van Anne blijkt te zijn. Van de dader is geen spoor te bekennen.

In de week daarop gebeuren er vreemde dingen: er wordt in het kantoor ingebroken, maar er wordt niets van waarde meegenomen, en de Spaanse FIOD doet een inval wegens mogelijke belastingontduiking. Wanneer Anne zelf op onderzoek uitgaat, komt het gevaar angstig dichtbij…

viva

Boekgegevens

Linda van Rijn, Viva España, Uitgeverij Marmer, 978 94 6068 123 3 (€ 15,00)

Berichten gemaakt 5329

Eén gedachte over “Viva España

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven