Nieuwe titel: De dag dat papa over seks begon

Heb jij al een gesprek met je kinderen gehad over seks? Of durf je niet goed, net als de vader in De dag dat papa over seks begon? In dit hilarische boek proberen de ouders van Lisa een gesprek over seks te hebben. Benieuwd hoe dit stuntelige gesprek gaat? De dag dat papa over seks begon is verkrijgbaar bij kinderboekenuitgever De Vier Windstreken. 

PROMOTIE − In dit boek van dezelfde maker als ‘De dag dat oma het internet kapotmaakte’ hebben papa en mama een romantisch weekend gepland. Dat vindt Tiffany grappig. Tiffany heeft nog nooit een romantisch weekend gehad. Max ook niet. Maar hun grote zus Lisa is al zeventien en mag een romantisch weekend met haar vriend Justin hebben. Daarom wil papa over een lastig onderwerp praten. Alleen zegt papa niet zoveel en wordt het best ingewikkeld als het over zwemmende sperma en rennende eicellen gaat. En niemand begrijpt waarom de buurman voortaan altijd moet lachen als hij een stekker in het stopcontact steekt. 

Marc-Uwe Kling, De dag dat papa over seks begon, illustraties: Astrid Henn, Uitgeverij De Vier Windstreken, 72 pagina’s (€ 13,99)  

Dit fragment verscheen eerder in de Boekenkrant, editie januari 2023.
Benieuwd geworden? Bestel dit boek bij uw lokale Boekenkrant-boekhandel. Kijk hier voor een overzicht.

Berichten gemaakt 5315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven