– Persbericht – Boekenkrant start verspreiding op scholen. Fokke & Sukke helpen mee.

De Boekenkrant brengt op redactioneel aantrekkelijke wijze het actuele boekenaanbod onder de aandacht van een breed publiek. Nadruk ligt hierbij op literatuur uit Nederland en Vlaanderen. Daarnaast zijn spanning en non-fictie vaste onderdelen. ‘We zijn ervan overtuigd dat de inhoud van de Boekenkrant ook jongeren aanspreekt,’ zegt Jan Louwers, uitgever van de Boekenkrant. ‘Zonder daarbij een andere toon aan te hoeven slaan. In twee weken tijd hebben zich al meer dan 50 scholen aangemeld.’

Fokke & Sukke op pagina 3
Fokke & Sukke maken de nieuwe samenwerking met het voortgezet onderwijs extra feestelijk. Vanaf dit novembernummer staan ze elke editie op pagina 3. Ze geven hun eigen kijk op alles wat met boeken en lezen te maken heeft.

Verspreiding
In Nederland wordt de Boekenkrant sinds januari 2007 tweemaandelijks verspreid via ongeveer 70 boekhandels. In Vlaanderen geschiedt de distributie in coöperatie met CoLibro, een samenwerkingsverband van onafhankelijke literaire boekhandels en kinder- en jeugdboekhandels. Maandelijks melden zich nieuwe boekhandels aan. Boekhandels en scholen betalen een vergoeding voor de distributie. De krant is onderdeel van een multimediaal platform, dat bestaat uit onder meer de Boekenkrant-nieuwsbrief en de website www.boekenkrant.com.

Over de Boekenkrant
De Boekenkrant is een uitgave van Uphill Battle boekpromotie. Uphill Battle ontplooit initiatieven om boeken op een krachtige en onderscheidende manier onder de aandacht te brengen van het publiek in het Nederlands taalgebied.

Voor meer informatie over de Boekenkrant:
Jan Louwers (uitgever)
jan.louwers@uhb.nl
tel +31 30 223 17 18
www.boekenkrant.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven