Op 6 oktober 2014 verschijnt nieuwe editie Boekenkrant – nu 40 pagina’s!

Vanaf de editie van 6 oktober 2014 is de Boekenkrant nog dikker! We breiden uit van 36 naar 40 pagina’s. De extra ruimte gaan we gebruiken om meer aandacht aan strips te besteden. Binnen de Boekenkrantredactie is Caroline van der Lee hier verantwoordelijk voor.

In iedere Boekenkranteditie is er aandacht voor de rubrieken literatuur, spanning, strips, jeugd en non-fictie. Om alle onderwerpen voldoende ruimte te geven is de omvang van de Boekenkrant structureel vergroot van 32 naar 36 pagina’s. We weten uit gesprekken met uitgevers, boekhandelaren en lezers dat de Boekenkrant door veel mensen als een literaire krant wordt gepercipieerd. Dat is prima, daar zijn we trots op. Maar de Boekenkrant biedt veel meer. De thema’s reizen, koken en ‘gezond leven’ zijn vaste rubrieken in de Boekenkrant. Eerdere edities van de Boekenkrant zijn online te bekijken via www.issuu.com/redactieboekenkrant

Steeds meer boekhandels!
De afgelopen 4 maanden hebben zich 40 nieuwe boekhandels gemeld om de Boekenkrant te verspreiden, dit brengt het totaal op 140 boekhandels. Onderzoek heeft aangetoond dat boekhandels die de Boekenkrant actief verspreiden kunnen rekenen op extra omzet. De Boekenkrant wordt vooral verspreid bij boekhandels die flink aan de weg timmeren. 3 van de 4 boekhandelaren die bij DWDD aanwezig zijn, de ‘boekhandelaren van het jaar’ van de afgelopen 5 jaar, allemaal verspreiden ze de Boekenkrant.

Adverterteren in de Boekenkrant
De deadline voor het plaatsen van reserveringen is maandag 29 september om 16 uur. Voor meer informatie over de mogelijkheden van adverteren en samenwerking kun je contact opnemen met Jan Louwers via jan.louwers@uhb.nl of +31 302231718.

Informatie voor de Boekenkrant redactie
Wilt u de Boekenkrant-redactie informeren over een interessant boek, evenement of auteur? De Boekenkrant redactie is altijd op zoek naar nieuws voor in de Boekenkrant tabloid editie en/of www.boekenkrant.com. De redactie is te bereiken via redactie@boekenkrant.com

Founder
Berichten gemaakt 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven