Loverboy en boekpersonage vijf jaar in het gevang

De 37-jarige loverboy Sertan over wie zijn ex-vrouw Anna vertelde in het onlangs verschenen boek Man is stoer, vrouw is hoer kreeg in hoger beroep vijf jaar celstraf voor vrouwenhandel, mishandeling, verkrachting, vrijheidsberoving en het witwassen van het geld dat hij van prostituees afpakte. Een van de vrouwen wist te vluchten uit het huis van een vriend en deed aangifte bij de politie. Zo kwam de zaak aan het rollen.
Anna is opgelucht dat haar ex niet onmiddellijk vrijkomt. Hij zit inmiddels twee jaar vast en hij moet nog drie maanden zitten voordat hij met een enkelband naar zijn huurwoning mag. Wat er dan gaat gebeuren blijft onduidelijk, want Anna heeft een kind van haar ex en hij heeft nog steeds het ouderlijk macht.
Het boek Man is stoer, vrouw is hoer verkocht zo’n vijfduizend exemplaren in vijf weken tijd en het verhaal van Anna krijgt een vervolg in boekvorm. Inmiddels is ook naar de filmrechten geïnformeerd.

Voor meer informatie: uitgeverij Conserve, info@conserve.nl, www.conserve.nl of schrijfster Maria Genova, genova@casema.nl, www.mariagenova.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven