Kapers op de kust!

Kapers op de kust is het derde deel van de spannende stripserie Ward getekend door Marissa Delbressine en geschreven door Willem Ritstier. Speciaal voor BKStrips bespreekt Stripvlogger Marcel Haster dit album.

De verrassing is groot wanneer de dood gewaande Frank weer opduikt. Helaas zijn daarmee de problemen niet opgelost, maar worden ze alleen maar groter. Frank is gewond en dreigt ieder moment onder zijn verwondingen te bezwijken. Vers fruit en schoon water zijn van levensbelang. Dan trekt die constante mist weer op en komt er land in zicht. De situatie lijkt een gunstige wending te nemen, maar niets is minder waar. Voordat ze het beseffen raken Ward, Tom, Isa en Lonneke verwikkeld in een nieuw avontuur vol verrassingen. Piraten, een vrouw uit Wards verleden, een mysterieus kistje dat wel eens de oplossing kan herbergen om uit deze vreemde wereld te ontsnappen en een vulkaan die op uitbarsten staat houden de gemoederen bezig.

Meer besprekingen van Marcel Haster zijn te zien op de Stripvlogger.

Ward cover

Boekgegevens

Willem Ritstier en Marissa Delbressine, Ward 2 Het labyrint,  Uitgeverij Don Lawrence Collection, ISBN 978 90 8886 185 7 (€8,95)

Berichten gemaakt 5329

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven