Gratis kaartjes voor film over Thomas Rosenboom

“De film ‘Thomas Rosenboom, de onzekerheid blijft’ volgt vijf jaar lang één van de grootste auteurs van Nederland tijdens het vervaardigen van zijn nieuwste boek Zoete Mond . Allereerst zijn er de eenzame en onzekere jaren van het schrijven, waarbij de zinnen voor de camera ontstaan. Dan ontstaat steeds meer reuring: de uitgeverij bemoeit zich met het manuscript, promotie, pers, de presentatie. En uiteindelijk verschijnen de recensies in de kranten.” Dit vertellen Talitha van der Hoeden en Sanne van der Noort, makers van de documentaire.

“Nooit eerder is het volledige proces van de totstandkoming van een roman aan de hand van een beroemd auteur in beeld gebracht. ‘Thomas Rosenboom, de onzekerheid blijft’ is een bijzonder intiem portret van een schrijver die niet anders kan dan schrijven, en toch voortdurend gekweld wordt door een wankel vertrouwen in eigen kunnen.”
Kaartjes voor ‘Thomas Rosenboom, de onzekerheid blijft’ zijn vanaf 1 september gratis te verkrijgen aan de kassa van CineCity, the DELTA Cinema in Vlissingen
Bron: boekendingen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven