De volgende editie van de Boekenkrant verschijnt op 6 december

Sinterklaas, kerst – december mag dan koud zijn, maar het is wel een feestelijke maand. De nieuwe Boekenkrant editie zit boordevol lees- en cadeautips om de koude decembermaand mee door te komen. We spreken bijvoorbeeld Ronald Giphart over zijn nieuwe boek Nachtangst, dat zich in New York afspeelt.

In deze roman doet de van oorsprong Nederlandse schrijver P.J. Weber naast schrijfwerk ook administratieve klussen voor een bedrijf. Op een avond wordt er ingebroken. Terwijl de inbrekers dichterbij komen, begint Weber aan een testament.

Ken je nog dat verhaal over vier kinderen die door een kleerkast in een magische wereld terecht kwamen? In Er was eens een kleerkast van Patti Callahan Henry heeft Megs broertje George niet lang meer te leven. Hij leest graag boeken over Narnia. Op Georges aandringen gaat Megs op zoek naar de auteur om erachter te komen waar het idee vandaan komt.

Op de spanningspagina’s spreken we de bekende Ken Follet over Nooit, zijn nieuwe thriller over wat er zou kunnen gebeuren als de diplomatie faalt. Een verhaal vol helden en schurken, valse profeten en elitestrijders, afgematte politici en opportunistische revolutionairen.

Ook voor kinderen hebben we genoeg leestips! Zo lezen we Middelkind van Kirsty Applebaum, een spannend jeugdboek over vriendschap en verraad. Daarnaast spreken we Diewertje Blok en Jeroen Kramer over De prins van oranje, wat ook een theatersprookje is.

Op de non-fictie pagina’s vind je voor ieder wat wils! Kom van alles te weten over de kunst van gastvrijheid in Gastvrijheid van Chris Keulemans. Kerst komt langzaam dichterbij. Daarom hebben we kookboeken voor een kerstmenu getipt, zodat je genoeg inspiratie krijgt voor het kerstdiner. Van vegan partyfood tot 150 cocktails. Het beloofd een feestje te worden!

Voor meer informatie, adverteren, abonnementen of structurele samenwerking kunt u contact opnemen met verkoop@boekenkrant.com of bellen met +31302231718

Berichten gemaakt 867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven