Boekenkrant-leesclub

Volgend jaar begint de Boekenkrant alweer aan zijn vijftiende jaargang, en dat jubileum moet natuurlijk gevierd worden! In 2021 willen wij daarom een aantal online leesclubs gaan organiseren voor onze Boekenkrant-lezers. Jullie dus! In januari trappen we af met Utopia Avenue van David Mitchell. 

Het boek 
Voor de november-editie van de Boekenkrant sprak redacteur Mireille met deze Britse schrijver, onder meer bekend van Wolkenatlas. Zijn nieuwe roman Utopia Avenue gaat over de gelijknamige band, bestaande uit vier leden die door manager Levon Frankland zijn samengebracht. We volgen hun opkomst in de jaren ’60 en en passant leer je ook wat muziek- en wereldgeschiedenis uit die tijd. Deze roman speelt zich af in hetzelfde universum als de rest van Mitchells oeuvre; Utopia Avenue vormt daarin een overkoepelend geheel, maar is tegelijkertijd ook een goede eerste introductie. 

De leesclub 
Deze eerste digitale leesclub wordt geleid door Mireille en vindt plaats op dinsdag 12 januari, van 20-21 uur, via de Teams-app. Je krijgt van tevoren een aantal vragen over het boek opgestuurd om je in te verdiepen. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan deze Boekenkrant-leesclub? Meld je dan vóór 4 januari 2021 aan via redactie@boekenkrant.com. Hopelijk tot volgend jaar! 

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven