Chantal van Gastel signeert bij de Drvkkery

In korte tijd wist Chantal zich een grote schare fans te vergaren, die reikhalzend uitkijkt naar haar volgende boeken. In 2009 werd ze door de bezoekers van Chicklit.nl verkozen tot beste Nederlandse chicklitauteur.
[button href="" ]Promotie[/button]

[quote]Geknipt voor jou werd in de jaarlijkse verkiezing van chicklit.nl verkozen tot ‘boek van het jaar 2010′.[/quote]

Chantal leest zelf ook erg graag. Als kind was ze verslingerd aan de boeken van Roald Dahl. Inmiddels behoren o.a. Sophie Kinsella, Emily Giffin, Cecelia Ahern en Ann Brashares tot haar favoriete auteurs. Verder houdt ze van series als Sex & The City, Grey’s Anatomy, Rookie Blue en Glee.

Zelf omschrijft ze haar boeken als humoristisch, romantisch, echt en oprecht. ‘Ik wil mensen meeslepen met mijn verhalen en personages, hen alles om zich heen laten vergeten als ze mijn boeken lezen. Ik wil mijn lezers laten lachen en huilen: hen alle emoties laten ervaren die de karakters in mijn boek doormaken. En dan hoop ik dat ze het boek met een goed gevoel en een glimlach op het gezicht dichtslaan.’


[styled_box title=”Zwaar verguld”]Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen!
Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden. Floor en Mas worden overvallen door de extreme vroeggeboorte van hun kindje. En Stijn heeft zijn werk in het buitenland, waar hij zo van houdt, opgegeven om te investeren in zijn relatie met Bram. Maar maakt dit hem wel echt gelukkig? Dan zijn er nog Isa’s ouders en schoonouders die iets heel anders verstaan onder een kleine en intieme bruiloft dan het aanstaande paar zelf. Isa neemt zich voor haar grote dag door niets of niemand te laten verpesten. Zolang ze maar in die ene perfecte bruidsjurk past Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd?

Voor meer informatie over de signeersessie van Chantal van Gastel:
www.de-drvkkery.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven