Woensdag 13 maart Halve Finale Nationale Voorleeswedstrijd

Deze voorlezers zijn de kampioenen van hun eigen school en hebben eerder gewonnen tijdens de kwart finales in hun woonplaats. Welke kandidaat wordt Regionaal Voorleeskampioen 2013 en mag door naar de Provinciale Finale?

De halve finale vindt plaats in de Pierre Kempzaal van Centre Céramique, van 14.00 uur tot 16.30 uur. De jury die de voorlezers gaat beoordelen bestaat uit: Ed Silanoe, juryvoorzitter (leerkracht basisonderwijs), Desirée Verbeet (selexyz dominicanen) en Fabiënne de Heer (Kaleidoscoop). De winnaar van deze halve finale gaat door naar de Provinciale Finale. Deze vindt plaats in het TheaterHotel De Oranjerie in Roermond op 15 april. De Provinciale winnaar mag Limburg vertegenwoordigen tijdens de Finale van de Nationale Voorleeswedstrijd op 29 mei in Utrecht. De wedstrijd in Centre Céramique is een besloten activiteit. In verband met de grootte van de zaal zijn alleen de deelnemers met hun supporters uitgenodigd.

De Nationale Voorleeswedstrijd is een initiatief van Stichting Lezen in samenwerking met het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken (SIOB). De Nationale Voorleeswedstrijd wordt financieel mogelijk gemaakt door Stichting Lezen.

Voor meer informatie: www.centreceramique.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven