Nieuwe titel: Suzie Ruzie in het diepe

In het prentenboek Suzie Ruzie in het diepe laten schrijver Jaap Robben en illustrator Benjamin Leroy Suzie ronddobberen in het zwembad. Haar belevenissen worden begeleid door kleurrijke plaatjes.

Ken jij Suzie Ruzie al? Suzie Ruzie Suzie Ruzie is een eigenzinnig meisje met eindeloos veel energie en fantasie. Net als elke peuter maakt ze elke dag weer van alles mee. Deze keer gaat Suzie naar het zwembad, waar ze met een plons in het diepe springt. Rustig baantjes zwemmen is er voor de andere badgasten niet meer bij, dus vist de badmeester haar met een grote haak uit het diepe en zet haar in het pierenbadje. Maar dat laat Suzie natuurlijk niet op zich zitten…

Jaap Robben en Benjamin maakten eerder samen furore met kinderboeken als De Zuurtjes en Als iemand ooit mijn botjes vindt. Met Suzie Ruzie laten ze zien dat ze ook geweldige verhalen voor nóg jongere kinderen kunnen maken. De boeken over Suzie Ruzie vormen een hartveroverende serie prentenboeken over een gedenkwaardige peuter.

9789025766351-600-0

Boekgegevens

Jaap Robben met illustraties van Benjamin Leroy, Suzie Ruzie in het diepe, Uitgeverij Gottmer, 32 pagina’s, ISBN 978 90 257 6635 1 (€ 12,95)

Over de rubriek ‘Nieuwe titel’
Iedere dag kiezen we een Nieuwe Titel van de dag uit. We plaatsen de omslag en een korte omschrijving van een recentelijk verschenen boek op boekenkrant.com. Zo kunnen onze lezers elke dag kennismaken met een nieuw boek!

 

Berichten gemaakt 5330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven