Nieuwe editie Boekenkrant verschijnt op 7 april 2014

Op maandag 7 april, als om 12 uur het luchtalarm afgaat, verschijnt de nieuwe editie van de Boekenkrant.

Er verschijnt iedere maand een editie van de Boekenkrant. De inhoud wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie. De omvang en oplage van de Boekenkrant stijgt iedere maand. De cijfers voor maart 2014:  een oplage van 20.000 exemplaren waarvan 16.000 betaald, een omvang van 36 paginas en verspreiding via 110 boekhandels in Nederland en Vlaanderen.

De Boekenkrant inspireert en informeert lezers met betrekking tot nieuwe titels en biedt kwaliteit zonder elitair te zijn. De Boekenkrant is een redactioneel onafhankelijke uitgave: redactie en commercie zijn gescheiden. Literatuur uit het Nederlandse taalgebied vormt de inhoudelijke basis. Daarnaast is er aandacht voor diverse boekgenres zoals thrillers, strips, kinderboeken en non-fictie. Qua non-fictietitels wordt er structureel aandacht besteed aan de thema’s koken, reizen en gezond leven.

Indien u de Boekenkrant-redactie wilt informeren over een interessant boek kunt u een e-mail sturen naar redactie@boekenkrant.com.

De Boekenkrant wordt verspreid via boekhandels, scholen en bibliotheken in Nederland en Vlaanderen. Deze partijen kunnen een betaald abonnement op de Boekenkrant nemen, waarbij de minimale afname een pakket van 100 exemplaren is. Tevens bestaat er de mogelijkheid een abonnement te nemen voor een enkel exemplaar.
In de Boekenkrant kan geadverteerd worden. Indien u informatie wilt ontvangen over de advertentiemogelijkheden dan kunt u een e-mail sturen naar info@boekenkrant.com

Klik hier voor meer informatie over de april-editie van de Boekenkrant.

Boekenkrant maart 2014
afbeelding:  Boekenkrant editie maart 2014

 

Founder
Berichten gemaakt 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven