Isabel Allende viert haar 70ste verjaardag

In Nederland zijn meer dan 1,5 miljoen exemplaren van de romans van Isabel Allende verkocht. Grote titels zijn: ‘Het huis met de geesten’, ‘Liefde en schaduw’, ‘Portret in sepia’, ‘Paula’, ‘Zorro’, ‘De som der dagen’, ‘Eva Luna’, ‘Fortuna’s dochter’, ‘Het oneindige plan’, ‘Inés – vrouw van mijn hart’, ‘Het eiland onder de zee’ en ‘Het negende schrift van Maya’.

Via www.kobobooks.nl zijn vandaag drie bestsellers van Isabel Allende voor € 4,95 te downloaden. Iedereen krijgt daarbij gratis een niet eerder gepubliceerd verhaal van Allende: ‘De geliefden van het Guggenheim’.

Bijzonder is ook de ontwikkeling van de ‘Isabel’, een speciale bonbon in opdracht van Uitgeverij Wereldbibliotheek. Patisserie/chocolaterie Unlimited Delicious liet zich inspireren door Allende’s culiboek ‘Afrodite’, en vond in de combinatie van pure chocolade en peper een zinnelijk evenbeeld van de auteur. De ‘Isabel’ is exclusief te koop bij Unlimited Delicious, Haarlemmerstraat 122, Amsterdam

Oud-uitgever Joos Kat van Uitgeverij Wereldbibliotheek, die Allende voor Nederland ontdekte, is speciaal voor deze gelegenheid naar Sausalito (Californië) afgereisd om de auteur op haar verjaardag de eerste oplage van de ‘Isabel’ te overhandigen.
Bron: Wereldbbliotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven