Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fysieke Leesfabriek met Toine Heijmans

19 februari 2014 @ 19:30

Free
Boekhandel De Koperen Tuin, Goes – Toine Heijmans brengt een bezoek aan Goes om met jongeren te praten over zijn nieuwe boek Pristina.
Toine Heijmans gaat met jongeren in gesprek over zijn nieuwe roman en over het schrijverschap. Ook oudere belangstellenden zijn van harte welkom. Toine Heijmans schrijft romans en is verslaggever bij de Volkskrant. Voor Pristinareisde hij naar Egypte en Kosovo. Zijn verfilmde bestseller Op zee werd in meerdere talen vertaald en bekroond met de prestigieuze Prix Médicis étranger.
Enige tijd geleden is in Goes de Fysieke Leesfabriek gestart. De Leesfabriek is een online platform waar jongeren recensies plaatsen over boeken die hen aanspreken. Er bleek ook behoefte om elkaar in levende lijve te treffen, en dat kan in de Fysieke Leesfabriek. Zo is er een workshop geweest over recensieschrijven. Ook is het mogelijk met schrijvers zelf over hun werk te praten.
Klik hier voor meer informatie. Reserveren is zeker aan te raden omdat er een minimum aantal bezoekers voor deze avond is afgesproken.

———————————————–

Gegevens

Datum:
19 februari 2014
Tijd:
19:30
Kosten:
Free

Locatie

Boekhandel De Koperen Tuin
Keizersdijk 16
Goes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven