Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bokkenrijders in dyslexieletter

12 december 2013 @ 19:30

De Boekenwurm, Maastricht – Ton van Reen schreef een serie van vier boeken over de Bokkenrijders. Deze is op dit moment alleen nog maar verkrijgbaar als omnibus in een mooie uitgave van de Geus. Voor moeizame lezers een onoverwinnelijke pil. De komende tijd verschijnen de afzonderlijke delen weer apart, maar dit keer in een speciaal dyslexie-lettertype.

In de Boekenwurm wordt niet alleen het eerste deel van dit vierluik gepresenteerd, maar bovendien de uitgeverij, Dyslexion, die meerdere beroemde titels in dyslexie-uitvoering uitgeeft.

Ton van Reen komt en letter-ontwerper Chris Boer, zelf dyslectisch, zal vertellen hoe hij het lettertype bedacht en waarom de boeken ogen zoals ze ogen.

Wij dachten dat we vooral mensen die beroepsmatig of als ouder met dyslexie te maken hebben een plezier doen met deze avond. Deelname is gratis, maar aanmelden is belangrijk, zodat wij weten met welke opkomst we rekening moeten houden. De boeken zijn die avond ook te koop en vanzelfsprekend zullen schrijver en ontwerper ze met alle liefde en plezier signeren.

Geef je op via winkel@deboekenwurm.info.

———————————————–

Gegevens

Datum:
12 december 2013
Tijd:
19:30

Locatie

De Boekenwurm
Mariastraat 6
Maastricht,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven