Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Mirjam Rotenstreich

14 december 2013 @ 14:30

€5.00 – €7.00

Bibliotheek Zonnehof, Amersfoort – Mirjam Rotenstreich is schrijfster van de roman ‘Salieristraat nr 100’  en stelde diverse bloemlezingen en boeken over literatuur samen. Ze is de vrouw van A. F. Th. van der Heijden en de moeder van Tonio. Zij zal geïnterviewd worden door Vera van Brakel.

Ze schreef  ‘Verloren Mensen’  tijdens haar rouwperiode om de dood van haar zoon.
Het schrijven vormde een baken in de donkere tijd. ‘Verloren Mensen’ vertelt het verhaal van Abbi.  Abbi wil na het overlijden van haar ouders in het reine komen met haar moeizame jeugd. Ze huurt een villa in het Zwitserse Lugano, de plek waar ze tijdens vakanties als kind zo gelukkig leek. Maar het verblijf verloopt allerminst rustig. De eigenaardige verhuurder Philip intrigeert haar en bezorgt haar tegelijkertijd een onbehaaglijk gevoel. Hij voorziet gebeurtenissen. Abbi probeert hem te negeren, totdat enkele van zijn voorspellingen uitkomen en hij zelfs haar dood voorspelt.

Na het interview is er gelegenheid de auteur vragen te stellen en  bestaat de mogelijkheid om een gesigneerd boek te  kopen. Toegang €5.00 voor leden en €7.00 voor niet leden.

—————————————–

Gegevens

Datum:
14 december 2013
Tijd:
14:30
Kosten:
€5.00 – €7.00

Locatie

Bibliotheek Zonnehof
Zonnehof 12
Amersfoort,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven